Да, плодовете са прекрасни и много полезни, но всички диети

...
 
 
Да, плодовете са прекрасни и много полезни, но всички диети
Коментари Харесай

Може ли да отслабнем, ако приемаме банани?

 

 

Да, плодовете са прелестни и доста потребни, само че всички диети с ниско наличие на въглехидрати слагат едно изискване: в случай че тези плодове не са банани.

В диетите, бананите имат доста неприятна репутация- в тях има доста захар и повече от задоволително калории. Всеки месец към 70 000 интервюирани се обръщат към Гугъл с въпроса: „ Колко калории има в бананите “. Известният треньор Харли Пастернак предлага на екипа си да стоят надалеч от този плод, в случай че считат да съблюдават кето диета.

 бананите
Яжте банани за здраве, тъй като не са ваш зложелател!

Но за какво? В 1 банан се съдържат приблизително към 27 грама въглехидрати (повече от 2 части бял хляб) и към 14 грама захар (фруктоза, която тялото всмуква като гръмотевица, което води до повишение на кръвната захар). 1 банан съдържа към 105 калории .

Но в случай че вие в действителност доста обичате банани, не е нужно да се разделяте с тях. Те няма да подкопаят вашите старания за понижаване на тежестта. Доктор Алиса Рамзи удостоверява: „ Сам по себе си никой артикул не води до наддаване на тегло, нито да загуба на тегло “.

 плод
Отслабването се основава на общо здравословно хранене и физически натоварвания, а не на отхвърлянето на банани

Въпреки, че бананите имат захар, тази захар е естествена, а не тази, която добавяте към кафето. В същото време, бананите съдържат огромни количества калий и фибри , витамин С и В6 , както и противовъзпалителни антиоксиданти .

Освен това, влакната способстват за загубата на тегло. Едно изследване, извършено в Медицински университет в Мазачузетс демонстрира, че при нарастване приема на фибри на 30 грама на ден- това води до загуба на тегло, както множеството диети. Банановите нишки противодействат на повишаването равнищата на кръвната захар, породени от неговата фруктоза. Следователно, идващия половин час няма заплаха да почувствате апетит.

Можете да увеличите изгодите от бананите, в случай че добавите някои протеини и мазнини- да вземем за пример бадемово или фъстъчено масло. Това е огромна закуска преди и след тренировка- ще ви дадат повече мощ преди и скорост на възобновяване след.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР